CRAWLER (https://www.crawler-shop.cz/)

GDPR – Zásady práce s osobními údaji

Zásady práce s osobními údaji pro uživatele internetové obchodu Crawler-shop.

Obecná ustanovení

CRAWLER CZ s.r.o. klade na ochranu osobních údajů velký důraz. Již od počátku chráníme údaje našich zákazníků co nejlépe dovedeme. Citlivá data jsou šifrována, kontaktní údaje nikdy nepředáváme do doby, než je zakázka realizována či pokud nám to neukládá zákon.

Účelem tohoto dokumentu je informovat vás o rozsahu a způsobu ukládání vašich osobních údajů, vašich právech a o formě jakou můžete svá práva uplatňovat.

Zpracování osobních údajů na www.crawler-shop.cz provádí CRAWLER CZ s.r.o., IČ 06181490. Zpracovatel je řádně registrován na Úřadě pro ochranu osobních údajů.

Účel a způsob zpracování osobních údajů

Nákup zboží

Abychom mohli zrealizovat ( vyrobit ) vaši zakázku, potřebujeme znát a dále zpracovávat vaše osobní údaje. Tyto osobní údaje zpracováváme výhradně za účelem zhotovení vaší zakázky a získáváme je od vás výhradně na základě vaší registrace na www.crawler-shop.cz, případně vyplněním vašich údajů na webové stránce s košíkem.

Doba zpracování těchto údajů je podobu vyřizování vaší zakázky plus dobu minimálně 10 let, protože tak nám to přikazuje zákon.

Marketingová komunikace

V případě, že nám udělíte souhlas, budeme vaše osobní údaje ( e-mailovou adresu ) využívat pro zasílání novinek o výrobcích, akčních cenách, probíhajících akcích a novinkách na www.crawler-shop.cz.

V žádném případě nebude vaše e-mailová adresa předána třetím stranám a váš souhlas se zasíláním marketingových sdělení můžete kdykoliv s okamžitou platností odvolat kliknutím na odkaz v každé emailové zprávě .

E-mailová podpora

V případě, že nás kontaktujete na některém z našich kontaktních emailů nebo pomocí kontaktního formuláře na adrese www.crawler-shop.cz, můžeme vás požádat o poskytnutí jednoznačných identifikačních informací, které poslouží k ověření oprávněnosti vašeho požadavku. Právním základem takového zpracování je náš oprávněný zájem.

Telefonická podpora

V případě, že nás kontaktujete na některém z našich kontaktních telefonních čísel, na začátku hovoru vás můžeme požádat o poskytnutí jednoznačných identifikačních informací které poslouží k ověření oprávněnosti vašeho požadavku. Právním základem takového zpracování je náš oprávněný zájem.

Cookies

Při používání našich internetových stránek může docházet ke zpracování vašich osobních údajů prostřednictvím cookies.

Co jsou cookies?

Cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který počítač s webovou stránkou prostřednictvím prohlížeče odesílá do vašeho počítače nebo mobilního telefonu (dále označovaných jako „zařízení“) a ukládá na pevném disku vašeho zařízení. Soubory cookie nám umožňují rozlišit vás od ostatních uživatelů našich webových stránek. Díky nim vám můžeme nabídnout lepší zážitky při prohlížení našich webových stránek a neustále zlepšovat své služby.

Každá webová stránka může do vašeho prohlížeče odesílat své vlastní soubory cookie, pokud to umožňuje nastavení vašeho prohlížeče. Váš prohlížeč však (v zájmu ochrany vašeho soukromí) umožňuje webovým stránkám přístup pouze k těm souborům cookie, které tyto stránky do vašeho zařízení samy odeslaly, nikoli k souborům cookie odeslaných jinými webovými stránkami. Mnohé webové stránky to dělají vždy, když je uživatel navštíví. Mohou tak lépe sledovat on-line provoz.

Soubory cookie třetích stran

V některých případech používáme reklamní soubory cookie třetích stran, které nám umožňují pochopit a zlepšit účinnost naší reklamy jak na našich vlastních webových stránkách, tak na webových stránkách třetích stran. Tyto soubory cookie se někdy používají pro personalizaci, změnu zacílení a optimalizaci on-line reklamy.

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen Google). Služba Google Analytics používá souborů cookies, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Jak odmítnout soubory cookie?

Používáním našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním zde popsaných souborů cookie.

Všechny moderní prohlížeče vám nicméně umožňují změnit nastavení souborů cookie. Svá zařízení si můžete nastavit tak, aby přijímala všechny soubory cookie, aby vás upozornila na vydání souboru cookie, nebo aby nikdy nepřijímala soubory cookie. Pokud zvolíte poslední možnost, znamená to, že vám nemohou být nabídnuty určité personalizované funkce, a proto nebudete moci plně využít všech funkcí příslušných webových stránek. Každý prohlížeč je jiný, projděte si proto ve svém prohlížeči nabídku Nápověda, Možnosti nebo Předvolby, kde se dozvíte, jak změnit nastavení souborů cookie.

Vaše práva jako subjektu údajů aneb co dělat, když chcete své osobní údaje smazat nebo upravit

Pokud si přejete uplatnit níže uvedená práva nebo získat příslušné informace, můžete tak učinit rovnou přihlášením se do svého zákaznického účtu na stránkách www.crawler-shop.cz.

Pokud u nás nemáte vytvořený účet a provedli jste nákup bez registrace, ale přesto byste rádi uplatnili některé z níže uvedených práv k ochraně svého soukromí, můžete nás kontaktovat prostřednictvím emailu info@crawler-shop.cz.

Po přihlášení se ke svému účtu potřebujete své přihlašovací údaje. Pokud budete svá práva uplatňovat jiným způsobem, můžeme vás požádat o poskytnutí jednoznačných identifikačních informací, které poslouží k ověření oprávněnosti vašeho požadavku. Odpovíme vám do 30dnů po obdržení vaší žádosti, přičemž si však vyhrazujeme právo tuto lhůtu prodloužit dle technické a časové náročnosti vašeho požadavku.

V souladu s platnými právními předpisy máte právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, které jako správce osobních údajů zpracováváme, právo na jejich opravu nebo vymazání. Můžete také kdykoliv vzít zpět svůj souhlas se zpracováním některých osobních údajů, které jste nám poskytli.

Jaká tedy jsou vaše práva ?

Vymazání vašich osobních údajů

Kdykoliv nás můžete požádat o vymazání osobních údajů. Pokud nás oslovíte s takovou žádostí, smažeme bez zbytečného odkladu všechny vaše osobní údaje, které máme, pokud však vaše osobní údaje nepotřebujeme pro plnění smluvních a zákonných povinností či ochranu našich oprávněných zájmů.

Zrušení účtu nakupujícího

Pokud nakupující provedl objednávku, jeho údaje týkající se objednávky jsme povinni uchovávat po dobu minimálně 10let od zrušení účtu.

Oprava vašich osobních údajů

Máte právo na opravu svých osobních údajů. Pokud máte účet na stránkách www.crawler-shop.cz, můžete tyto údaje upravit přímo po přihlášení se do svého účtu. Některé údaje není možné opravit přímo, pak nás prosím kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře na www.crawler-shop.cz.

Odvolání platnosti souhlasu

Udělený souhlas ke zpracování některých osobních údajů můžete kdykoliv odvolat bez uvedení důvodu. Berte prosím na vědomí, že odvolání vašeho souhlasu nemá vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování prováděného na základě dříve uděleného souhlasu.

Vaše další práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte, kromě výše jmenovaných, také právo:

-požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme

-požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů

-vyžádat si u nás přístup k těmto údajům

Naši zpracovatelé osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno společností CRAWLER CZ s.r.o., osobní údaje však pro nás mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

SOFICO-CZ, a.s. – naše datacentrum

ComGate, a.s. – realizace platební brány

Ing. Marie Pohorská – účetní společnost

General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. – poskytovatel přepravních služeb

Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. - poskytovatel přepravních služeb

Zásilkovna s.r.o. - poskytovatel přepravních služeb

Česká pošta, s.p. - poskytovatel přepravních služeb

ML Promotion s.r.o. – marketingová agentura

Google LLC, Spojené státy americké – anonymní statistika přístupů Google Analytics a služba reCaptcha

případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době naše společnost nevyužívá.

Zabezpečení dat

Vaše data ukládáme výhradně na vlastních nebo dedikovaných serverech v datacentru ve společnosti SOFICO-CZ, a.s., se kterou máme uzavřenou smlouvu v souladu s pravidly GDPR o Zpracování osobních údajů.

Při přenosu dat a souborů používáme zabezpečeného protokolu HTTPS. Dodržujeme nezbytná a přiměřená technická a organizační opatření pro zajištění bezpečného uložení těchto dat.

Závěrečná ustanovení

Dokument v této verzi byl vytvořen dne 14.5.2018, datum poslední revize je 24.5.2018 a tímto dnem nabývá platnosti.

 

 

                                             Vaše zakázky Vám doručujeme těmito přepravními společnostmi:

                                       

powered by Internetový obchod Ordis e-shop mapa stránek prohlášení o přístupnosti klasická verze mobilní verze

 
Pomáhejte s námi

S lehkou hlavou

Pomáhejte s námi

Z každého vámi zakoupeného výrobku věnujeme částku 25,-Kč Nadačnímu fondu S lehkou hlavou.
Pojďme společně měnit svět k lepšímu.